nadzemni-bazeny.cz

Marimex | Dětské hřiště Marimex Play 005 (přídavný modul) | 11640131

Tento velmi oblíbený kus Marimex | Dětské hřiště od dodavatele s dobrým jménem Marimex jednoduše seženete bezpečně online za výprodejovou cenu! Momentálně k dispozici za 8 990 Kč.
EAN: 5902020527947
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost »
Značka: Marimex
8 990

Doplňkový modul přidává k dětským hřištím MARIMEX další možnosti zábavy a her pro Vaše děti. Legraci si užijí zejména při houpání na trapézovém sedáku, kdy se budou houpat jako Tarzani. Skvělou výzvou pro děti bude také provazová pavoučí síť a horolezecká stěna, kde budou zlepšovat své lezecké dovednosti. Hřiště splňuje normy EN 71 Bezpečnosti hraček. Použitý dřevěný materiál je opracován tak, aby snižoval riziko zranění dětí, a zároveň je impregnován pro dlouhou životnost a vysokou odolnost celého hřiště. Hmotnost 1 dítěte je počítána do max. 50 kg.

Dětská hřiště Marimex Play disponují impregnací v barvě TEAK = vzhled dřeva je více přirozený.

Certifikát FSC®

Produkt disponuje certifikátem FSC®, který zaručuje, že při výrobě bylo šetrně zacházeno s přírodními zdroji. Organizace Forest Stewardship Council obecně podporuje ekologické, sociálně prospěšné a ekonomicky životaschopné obhospodařování lesů.

Vybavení:

kotvy upevňující sestavu k zemi
kryty
dřevěný materiál – borovice
sada nářadí
kovový spojovací materiál
manuál
provazová síť
kameny na horolezeckou stěnu
trapézové houpačkové sedátko
určeno pro max. 7 dětí
rozměry smontované sestavy 260 x 255 x 220 cm
impregnace: TEAK

Výhody dětských hřišť

Kvalitní materiály

Veškeré komponenty jsou vyrobeny z robustního plastu, odolného kovu a borovicového dřeva, které je povrchově ošetřeno proti nepříznivým vlivům počasí.

Zábava pro všechny

Hřiště se skládají z rozličných prvků v podobě domečků, věží, skluzavek, houpaček, žebříků, lezeckých stěn, šplhacích lan a tyčí. Stačí si vybrat vhodnou sestavu podle věku dítěte.

Bezpečnost

Bezstarostné užívání je pro nás prioritou, proto všechna dětská hřiště prošla náročnými testy jakosti i bezpečnosti a splňují normy EN 71 Bezpečnosti hraček.

Rozměry:

rozměry celého modulu: 260 x 255 x 220 cm
rozměry podesty/plošiny: 120 x 100 cm
tloušťka horního sloupu: 7 x 7 cm (délka 240 cm)
tloušťka „šikmých“ sloupů 7 x 7 cm

Hřiště jsou určena pouze pro soukromé účely. Nesmí být využíváno pro komerční využití.Je určeno pro venkovní použití. Varování: Pouze pro domácí použití.