nadzemni-bazeny.cz

Marimex | Dětský dřevěný domeček Veranda se skluzavkou | 11640361

Tento nejprodávanější produkt Marimex | Dětský dřevěný domeček Veranda od značky s dlouholetou tradicí Marimex je k dispozici tady teď za výhodnou cenu! Momentálně v akci za 9 990 Kč.
EAN: 8590517983832
Marimex | Dětský dřevěný domeček Veranda se skluzavkou | 11640361
Ověřit dostupnost »
Značka: Marimex
9 990

Dětský dřevěný domeček „veranda“ se skluzavkou. Domeček je na vyvýšené podestě, má podlahu a zastřešenou verandu. Radost jim udělá nejen tabule, která je vhodná pro psaní a malování, ale i skluzavka a pískoviště se 4-mi sedátky.
Domeček je dodáván v rozloženém stavu z prefabrikovaných dílů včetně spojovacího materiálu. Celé stěny a podlaha, které stačí sešroubovat k sobě. Pouze střecha se sestavuje z jednotlivých prken, které do sebe zapadají. Podesta je dodávána též v rozloženém stavu (jednotlivé trámy). Dřevo je povrchově ošetřeno ochranným nátěrem.

Certifikát FSC®

Produkt disponuje certifikátem FSC®, který zaručuje, že při výrobě bylo šetrně zacházeno s přírodními zdroji. Organizace Forest Stewardship Council obecně podporuje ekologické, sociálně prospěšné a ekonomicky životaschopné obhospodařování lesů.

Obsah balení:

zastřešená veranda
podlaha
poloviční dveře (rozměr vstupního otvoru : výška 104 x  šířka 38 cm)
otevíratelné okenice
tabule pro psaní a malování
vnitřní úložný prostor ve štítu střechy
skluzavka (délka 175 cm)
pískoviště se 4-mi sedátky
dřevěné schůdky

Výhody dětských hřišť

Kvalitní materiály

Veškeré komponenty jsou vyrobeny z robustního plastu, odolného kovu a borovicového dřeva, které je povrchově ošetřeno proti nepříznivým vlivům počasí.

Zábava pro všechny

Hřiště se skládají z rozličných prvků v podobě domečků, věží, skluzavek, houpaček, žebříků, lezeckých stěn, šplhacích lan a tyčí. Stačí si vybrat vhodnou sestavu podle věku dítěte.

Bezpečnost

Bezstarostné užívání je pro nás prioritou, proto všechna dětská hřiště prošla náročnými testy jakosti i bezpečnosti a splňují normy EN 71 Bezpečnosti hraček.

Technické parametry:

dřevěná střecha
není určeno pro komerční účely
vyrobeno v EU
splňuje normu EN-71-1.2.3.8.
rozměry: 280 x 197 x 242 cm
výška podesty 90 cm
pro děti od 3 let
nosnost: 50 kg
materiál: dřevo (druh dřeva: Severský smrk)

Je určeno pro venkovní použití. Varování: Pouze pro domácí použití.