nadzemni-bazeny.cz

Marimex | Eliptický trenažér HOUSEFIT MOTIO 70 | 15108039

Kvalitní a velmi žádaný výrobek Marimex | Eliptický trenažér HOUSEFIT MOTIO 70 | od této skvělé značky Marimex pohodlně pořídíte zrovna dneska za rozumné peníze! V akci od 11 990 Kč.
EAN: 8596035000884
Housefit | Eliptický trenažér HOUSEFIT MOTIO 70 | 15108039
Ověřit dostupnost »
Značka: Marimex
11 990

Trenažér HOUSEFIT MOTIO 70 patří na českém trhu k nejprodávanějším v kategorii domácích eliptických trenažérů. HOUSEFIT MOTIO 70 je vybaven elektronickým ovládáním zátěže s možností programování v 16 stupních obtížnosti zátěže. Kvalitní ocelový materiál rámu, zušlechtěná odolná středová oska, jsou zárukou stabilní konstrukce a dlouhé životnosti trenažéru. Vyvážený setrvačník a rotující hmota 19 kg, společně s účinným servomotorem umožňují bezproblémový a plynulý trénink osobám do hmotnosti 150 kg.
Další předností modelu MOTIO 70 jsou rozměry trenažéru, které umožňují používání osobám všech výškových kategorií až do 200 cm. Plusem tohoto stroje je i možnost naklonění pevných rukojetí. K pohodlí a správné ergonomii cvičení přispívá extrémně dlouhý krok 40 cm a také vzdálenost pedálů od sebe, která je 20 cm. Nehlučný chod a dlouhou životnost, zajišťuje stroji 16 průmyslových ložisek osazených v pohyblivých spojích, středovém složení a na ose setrvačníku. Kyvná průmyslová ložiska jsou použita v místě napojení pedálů na setrvačník. Tím je zajištěna minimální poruchovost stroje. Přehledný a snadno ovladatelný computer je vybaven podsvíceným, barevným multifunkčním LCD monitorem. Má snadné manuální ovládání zátěže, tlačítky + a -, profilový trénink, kdy dle zvolené tratě, ergometr sám mění zátěž průběhu jízdy a zobrazuje vaši polohu na trati. Dále má programy řízené tepovou frekvencí v úrovni 55%, 75%, 90%. V závislosti na vložené informaci o věku cvičence, se automaticky během jízdy reguluje zátěž tak, aby se udržovala tepová frekvence ve vybrané zóně. Komfort a přesnost měření je zajištěn komunikací s hrudním pásem ( lze dokoupit ). Počítač je vybaven systémem RECOVERY, který umí vyhodnotit v tzv. zklidňovací fázi po cvičení váš fyzický stav, měřený v závislosti na rychlosti poklesu tepové frekvence bezprostředně po dokončení tréninku.

Technické parametry:

zátěžový systém: elektromagnetický
nastavení zátěže: 16-ti stupňové
ložiska v setrvačníku
ložiska v 3 kloubních spojích: Ano, ložisko u rotujícího kola výkyvné
rotující masa: 19 kg
napájení: adaptér
držák na láhev
délka kroku: 40 cm, vzdálenost pedálů od sebe: 20 cm
pojezdová kolečka

Tréninkový počítač:

LCD displej s modrým podsvícením
počítač měří a zobrazuje: rychlost, čas, vzdálenost, otáčky/min, kalorie, puls, zátěž, teplotu
rozsah výkonu: 10-350 W
program RECOVERY: Ano (vyhodnocení fyzické kondice)
tréninkové programy: P1-P12
vytvoření vlastních tréninkových programů: Ano (možnost uložit pro 4 uživatele U1-U4)
programy závislé na tepové frekvenci: 3 (55%, 75%, 90%), srdeční pás možné dokoupit
program manuální: 1
měření tepové frekvence: pomocí srdeční ho pásu nebo prostřednictvím senzorů v řídítkách

Cvičení na eliptickém trenažéru – posilované svalové partie a vliv cvičení na zdraví:
Tréninkem na eliptickém trenažéru se nenásilným způsobem procvičují všechny svalové skupiny (nejsou ale v dostatečné míře zapojeny břišní svaly) a přitom jsou šetřeny kloubní spojení jak kyčelní tak i kolenní, což je preferováno převážně osobami s těmito problémy. Díky eliptickému pohybu nášlapných ploch umožňuje eliptický trenažér HOUSEFIT komplexní a velmi účinné zlepšování krevního oběhu a posilování srdečního svalu. Pro správné civčení a kontrolu tepové frekvence využijete měření pulsu pomocí srdečního pásu nebo dotykovými senzory v rukojetích trenažérů. Díky mnoha lékařským výzkumům najdtete ve všech návodech výrobků HOUSEFIT výpočet, jaká je Vaše ideální tepová frekvence pro spalování tuků či pro budování svalové hmoty.

horní polovina těla: hrudník, ramena, krk, záda, paže
dolní polovina těla: hýždě, stehna, lýtka

Ostatní parametry:

hmotnost stroje: 51 kg
rozměry stroje (DxŠxV): 135 x 60 x 159 cm
způsob použití dle DIN EN 957 : HA – určené pro domácí využití
5 let záruka na rám trenažéru
ostatní součásti 3 roky