nadzemni-bazeny.cz

Marimex | Marimex Shock Chlor 2,7 kg | 11301307

Ve slevě tento produkt Marimex | Marimex Shock Chlor od skvělé a známé značky Marimex můžete dostat tady a teď za příznivou cenu! Nabídky již od 859 Kč.
EAN: 8590517007347
Marimex | Marimex Shock Chlor 2

Krátkodobě a rychle zvyšuje koncentraci chloru, který ničí většinu druhů řas, které jsou do bazénu neustále přenášeny prostřednictvím prachu, větru a deště. Účinkuje též na bakterie a viry. Přípravek na 24 hodin výrazně zvýší koncentraci chloru až na 10 mg/l a spolehlivě zničí veškeré bakterie a řasy. Pro správné fungování je nezbytné používat testovací soupravu na měření pH a aktivního chloru v bazénové vodě. Ta by se měla pohybovat mezi 0,3 – 0,6 mg/l.

Dávkování:

před použitím přípravku zkontrolujte hodnoty pH (6,8 až 7,2) 
doporučené dávkování přípravku 13g na 1 m3  vody

 
Používejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku.

Výhody bazénové chemie

Vyrobeno v ČR

Všechny produkty bazénové dezinfekce Marimex jsou vyvinuty, vyráběny a baleny v České republice. Velmi pečlivě se kontroluje původ všech surovin a monitoruje průběh jejich zpracování.

Účinnost ověřena

Více než 25 let se staráme o to, aby voda ve vašich bazénech byla bezpečná a čistá. Kvalita a účinnost bazénové dezinfekce je tak ověřena nejen odborníky, ale i nespočtem spokojených uživatelů.

Komplexní péče

Obsáhlá nabídka produktů chlorové i bezchlorové chemie komplexně pečuje o bazénovou vodu v průběhu celé koupací sezóny a zároveň spolehlivě odvrátí jakoukoliv pohromu v podobě řas či zákalů.